Ik zoek personeel

De diensten die Dutch Work aanbiedt zijn allemaal modulair. U kunt er dus voor kiezen om alleen af te nemen wat u nodig heeft. Dit is mogelijk doordat wij beschikken over een breed netwerk, waardoor wij de one stop oplossing zijn zonder de gebruikelijke overhead. Om uw wensen aan te laten sluiten bij ons aanbod houden wij altijd een persoonlijke intake. Wilt u vrijblijvend meer informatie over onze diensten aarzel dan niet om contact op te nemen. Dit kan telefonisch, per mail of via ons contactformulier.

Werving en selectie

Bij Werving & Selectie plaatsen we na de intake uw vacature op effectieve jobsite(s) en sociale media in het binnen- en/of buitenland. Daarnaast benaderen wij actief geschikte kandidaten om te solliciteren. De geschikte kandidaten die hieruit naar voren komen screenen wij uitgebreid en interviewen wij persoonlijk. In overleg met u wordt de juiste kandidaat geselecteerd. Het resultaat is dat de vacature wordt ingevuld.

Uitzendmodule

In deze module regelen wij het gehele wervings- en selectieproces en zorgen wij voor de eventuele relocatie van de kandidaat. U leent de kandidaat dan op fulltime basis in en betaalt daarvoor een vergoeding per uur. Deze module is met name geschikt als u tijdelijk personeel nodig heeft voor projecten en/of tijdens korte (zeer) drukke periodes waarvan u niet precies weet hoelang deze gaan duren. Na de afgesproken periode is de overeenkomst op te zeggen met inachtneming van de wettelijke en/of afgesproken opzegtermijn.

Payroll-module

Als wij voor u een geschikte kandidaat hebben gevonden, maar u wilt deze niet zelf op de payroll hebben, dan kunt u voor onze payroll-module kiezen. Dit kan ook als u zelf een geschikte kandidaat heeft gevonden. Het voordeel van de payroll-module is dat wij het juridische werkgeverschap overnemen. Doordat wij over de juiste expertise beschikken kunnen wij u en de (buitenlandse) medewerker extra service en voordeel bieden.

Detachering

Deze module is geschikt voor opdrachten met een bepaalde tijd en/of voor de echte specialisten die u bijvoorbeeld voor een periode van een half jaar nodig heeft.

Relocatie

Als u zelf een buitenlandse werknemer heeft gevonden komt er een hoop kijken bij de relocatie, zoals bijvoorbeeld:

  • Aanvragen van werk- en/of verblijfsvergunningen
  • Assisteren met de verhuizing
  • Vinden van geschikte woonruimte
  • Inschrijvingen bij de gemeente en verkrijgen van een BSN
  • Afsluiten van de benodigde verzekeringen
  • Vinden van kinderopvang en/of scholing
  • Rijbewijs omruilen

In samenwerking met onze relocatiepartner kunnen wij u al deze zaken uit handen nemen. U kunt er ook voor kiezen om alleen enkele onderdelen door ons te talen uitvoeren.